Thursday, April 24, 2014

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

Assalamualaikum..

Dengan rasminya, hari ni saya NORHANA MARSOM telah cuba masuk G.A..yeahhhhhh!!! Suka tak? Suka tak? Hahaha...

Dulu tak terfikir pon nk join2 ni..mcm ade jgklaa sbnrnye..ade yg invite tp mcm xberminat dan xreti pun ye ni..hihihi

Tapi ni sebab kak Fuza ni invite saya..xtahu laa kenapa terang hati sangat nk join...so this is it.. my 1st try..huhuhu..

Pastu kan pastu kannn...kite sbnrnye tak tahu camne nk  ltk coding html tu...pastu cuba2..eh jadi rupanyaaa....haa mcm kt bwh ni...senang rupanya kannnn...makanyaaaa banyak laa join g.a pasni..kihkihkih..btw thanx kak fuza.. :D


http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....

9 comments:

  1. Tq sangat2 sudi join.
    Semoga ada rezki :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hi, TQ intan, kite pun dah follow awak.. :)

      Delete
  3. Singgah sini dari contest yang sama,
    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    Jom join contest nie pulak,
    Giveaway : I Love Perfume

    (Marykay Belara Midnight Perfume serta hadiah istimewa yang lain untuk dimenangi)

    ReplyDelete
  4. Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html(12Mei)
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html(15Mei)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum,good luck

    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    ReplyDelete
  6. sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    ReplyDelete

Thank you for your comment. We will revert back to you soon. TQ

Jom baca yang lain-lain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...